Szállás

Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumok

 
Telefon: +36-28/522-971, +36-30/512-2177
Fax: +36-28/432-937
Cím: Levélcím: 2100 Gödöllő Páter Károly u. 1.
 
A Fácános erdőnek nevezett egykori Gödöllői Koronauradalom természeti szépségekben gazdag részén találhatók a Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumok épületei. A 2006-ban épült új kollégiumi épületegyüttes 464 fő, a 2007-ben felújított épületek 660 fő, összesen 1100 fő elhelyezésére alkalmasak. Az „A” kategóriás ifjúsági szállás mellett 3 csillagos, 60 db 2 ágyas, fürdőszobás-, erkélyes szobák állnak az egyéni- és csoportos turisták rendelkezésre. Iskolai kirándulások, nyári táborok, konferenciák, rendezvények szervezésére ideális a nagy zöld területeket kínáló campus, de a családdal érkezők és a nyugdíjasok is kellemes sétákat tehetnek a szépen parkosított sétányokon. Az étkezés – a reggeli a kollégium büféjében, ebéd az egyetem bőséges a la carte ételsort kínáló éttermében – helyben megoldható.
Konferenciák- rendezvények, továbbképzések, workshopok megrendezéséhez (20 főtől  800 főig) konferencia-, előadó- és dísztermek állnak rendelkezésre, kedvező árszintű catering biztosításával.
Bővebb információ, szállásfoglalás: www.sziekollegium.hu
 
 
Fenti fotón a SZIE Központi kollégium "B" épületének bejárata látható.
Az épületbe belépve kérjük kövesse a konferencia útjelző tábláit. A kollégiumban a Konferencia teljes időtartama alatt információs pultot működtetünk, ahol szervező kollégák és hallgatók segítik a résztvevők eligazodását, információt biztosítanak mindenki számára. Szintén a kollégiumban kerül kialakításra a "Teaház", ahol az OTDK résztvevői találkozhatnak, beszélgethetnek.